Cover Image of e-baa 0.0.4 APK

1K+

e-baa

Version: 0.0.4

Developer: Ebaa

Released: 2020-05-21

Updated: 2020-11-21

e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK e-baa 0.0.4 APK

Description of e-baa 0.0.4 APK

Rreth Aplikacionit
Bleni kudo dhe në çdo kohë.
E BAA është Supermarketi juaj Online i cili ofron produkte të mbi 20 Kategorive të ndryshme si për nevoja Personale ashtu edhe Shtëpiake.
Aplikacioni E BAA ofron për ju mënyrën më të lehtë të blerjes. Ne kemi krijuar aplikacionin i cili është shumë miqësor “user-friendly” dhe i thjeshtë për të u përdorur. Ju mund të shfletoni shumë shpejt produktet brenda kategorive, ofertat e ndryshme, aktivitetet dhe informatat tjera të cilat përmban aplikacioni. Gjithashtu, ju mund të shtoni produktet në listën e dëshirave të ri-porositni lehtësisht artikujt të cilët i keni blerë mëherët, të modifikoni sasinë e produkteve që i keni futur në shportë apo edhe të bëni kthimin e porosisë.
Pikat kryesore:
-Produkte të mbi 21 kategorive të ndryshme
-Blerje shumë e shpejtë
-Kërkim i sofistikuar i produkteve në aplikacion
-Ruajtje e historisë suaj të blerjeve në E BAA
-Pagesa Cash on Delivery dhe me Kartelë Bankare
-Shpërblime me Kupona në produkte të ndryshme

*****

Buy anytime , anywhere.

E BAA is an E-Commerce Business that offers products of over 20 different categories , for personal needs as well as household items.
E BAA App offers you an easy way of purchasing products.We've created the App with the aim to be user-friendly and easy to use.You can easily browse through products of different categories,view different offers , actitivities and other great features that E-BAA contains.With the Wish-List feature you can add the products you like,to purchase them later.You can easily reorder products that you've purchased earlier.Modify the product quantity inside the Cart or Return your order.

Main Features:
Products of 21 different categories
Secure and easy way of purchasing products
Advanced search of products
Saving the history of your Orders in E BAA
Pay by Cash on Delivery or with Credit Card
Coupon Rewards on different produtcts.